fotosession #3

Idag ska vi alltså ha våran 3e fotosession, och jag (kim) tror att det kommer gå ganska så bra.
Karin och Amanda (bobban), har ställt upp som modeller denna gång, hur bra är inte det?

WAK planerar mycket frammåt nu och vi är väldigt positiva till framtiden (ehe), så oss lär ni få se en hel del av!
Vi var också på ficos modevisning igår, där vi fick lite extra inspiration, så nu är vi peppade till 100!

Eftersom datorn här har väldigt lite minne och är nästan helt fullproppad så får ni vänta på bilderna tills imorgon eftermiddag, då jag har tillgång till en annan dator. 

take care
W A K

möte

Igår hade vi möte och bestämde lite grejer som vi ska fixa med.  På lörda är det fotografering ! Så bilderna kommer förmodligen komma upp på sönda!
Hare bäst
W A K

session2

210553-31210553-30





make up - wilma S
Klädes design - Anjel T
Fotograf  - Kim S
Modeller - Mathea F Moa G Anna J

jobbjobb

 W A K jobbar riktigt hårt nuför tiden! Men ibland måste man faktiskt få göra det som man verkligen gillar! Som att skriva "WAK" med snö i en tunnel. Det är givande! Hursom helst så har vi nya projekt på gång!
We don't do grafitti we do snow.
210553-14

session

Detta är då våran första photosession! den ägde rum i anjels trapphus. För dom som fortfarnade inte fattar så är det wilma som har sminkat, anjel designat och kim som har fotat!  Modellerna heter moa och mathea.

210553-5



kära,kära blogg.

Så detta är alltså våran nya blogg! Det är nog här vi ska skriva ner alla nya idéer och koncept! + Alla kommande events! (vårat release party är nu på G!) För er som har råkat missa vad WAK är och står för, så kan jag berätta att vi är tre ungdomar i våra bästa år! (16) Som råkade känna varandra och hade väldigt lätt kombinerade intressen! Alltså Make-up (wilma) klädes design (anjel) och fotografering (kim). Ni som är lite snabbtänkta kan ju lista ut vart vi fick vårat fantasifulla namn ifrån! Modellerna på bilderna är våra kompisar som ställer upp i vått och tort. Bilderna som blir riktigt bra publiceras här och på våran myspace! www.myspace.com/waksvedbergs ni som inte har addat oss får gärna göra det!
Mvh
W A K


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0